Galaxy A3 (2016) har en ny bugg som inte tillåter laddning över 87 % (uppdaterad: fixad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A3 (2016) har en ny bugg som inte tillåter laddning över 87 % (uppdaterad: fixad)

En nyfiken sådan insekt på den Nougat uppgraderade versionen av Samsung Galaxy A3 (2016) orsakar många klagomål från sina ägare. Enheten kan faktiskt inte vara det laddade över 87 % av sin kapacitet, men för närvarande kan ingen förklara varför.

Vissa användare har redan avslöjat problemet på det officiella Samsung-forumet och andra sajter, men det verkar som att ingen hittills har kunnat hitta en lösninginte ens genom att återställa enheten till fabriksversionen eller göra andra mjukvaruändringar.

Samsung har släppt några nya uppdateringarsom för närvarande inte har lett till en lösning av problemet, men den verkar vara medveten om saken och arbetar med en firmware kunna fixa buggen. Har du märkt det här problemet på din enhet?

Uppdatering 2017-10-06 kl 20:25

Allt är bra som slutar bra kan man säga.

Samsung har faktiskt släppt en ny uppdatering programvara som medför som hemgift en buggfix för laddningsproblemet, rapporterat på både Galaxy A3 och A5 i 2018 års version.

Den nya firmware A310FXXU3CQI8 för A3 och A510FXXU4CQI9 för A5 är de redan under utrullning för alla kompatibla enheter, så vi rekommenderar att du manuellt kontrollerar deras närvaro i lämplig inställningssektion.

Relaterade artiklar

Back to top button