Galaxy A-linjen (2019) skulle vara den första från Samsung som hade en trippel huvudkamera och en integrerad fingeravtrycksläsare under skärmen

Wow, Samsung verkar vilja delta i loppet i mobilnyheter med sin mellanklasskatalog för nästa år, det vill säga Galaxy A (2019).

Enligt en ny ny rapport från Sydkorea skulle företaget genomföra en viss strategi.

Mobilerna från nästa års Galaxy A-linje skulle innehålla en trippel huvudkamera (med en super vidvinkel). De skulle vara de första i företaget som hade den här funktionen. Men rykten slutar inte där.

Samma prylar de skulle också ha en inbyggd fingeravtrycksläsare under skärmen. Och ja, precis som föregående objekt, kommer de att vara de första av märket med denna andra kvalitet.

Betydelsen av mellanklassen för Samsung

Dessa rykten är verkligen chockerande. Nämligen, Skulle det inte vara mer logiskt för Galaxy S att vara först med alla dessa nyheter?

Å ena sidan kan det vara det mest förväntade med tanke på Samsungs tradition. I det sista fallet skulle de komma med nästa Galaxy Note. Men den här gången verkar handlingarna ha sin rättfärdigande.

Det finns de som uppskattar att Galaxy S9 och S9 + duo inte har en så bra försäljning i år. Till nackdel för detta är det mellanklassen som presterar bäst idag.

Så, för att försöka upprätthålla denna milstolpe i denna sektor, Den sydkoreanska skulle vara villig att ge nyheterna till Galaxy A (2019) för första gången.

Nu betyder detta tillvägagångssätt inte att den framtida Galaxy S eller Galaxy Note inte kommer att få dessa egenskaper. Tvärtom.

Vad Ja, i nästa serie kommer Galaxy A att ha en fingeravtryckssensor baserad på en billigare optisk skärm än framtida Galaxy S10s.

Det är beräknat att utvecklingsgruppen för hårdvara globalt arbete i smartphones för Samsung bedriver forskning för att underlätta (eller inte) att integrera dessa kvaliteter i Galaxy A (2019).

Om detta visade sig vara verklighet, skulle vi se dessa implementeringar före nästa år. Precis, Samsung är van vid att presentera den nya generationen av Galaxy A innan nästa år börjar (och som de utser samma familj med).

Källa: SamMobile

Relaterade artiklar

Back to top button