Gå tillbaka till skrivborden genom att peka på de rabatterade KUGOO-skotrarna med kupong i “Back to School” av Geekbuying

Återkomsten till skolan kommer säkert att vara speciell i år, men det kommer att vara en möjlighet att köpa ett kompakt och lätt transportmedel, t.ex. elektrisk skoter. Varför inte då en trevlig familjeprodukt KUGOO, vars pris upp Geekbuying blir riktigt inbjudande tack vare Rabattkupong från $ 10 för initiativet “”. Dessutom garanterades snabb leverans på 5 dagar. Här är ett urval av varumärkets produkter.

Här är de bästa KUGOO elektriska skotrarna för “Back to School” -initiativet

KUGOO KIRIN S1

Den första i sortimentet KUGOO att gå på rabatt till ett attraktivt pris är KIRIN S1, som med sin motor från 350W till tre hastigheter upp till 25 km / h den är idealisk för korta resor i komfort. Med rabatten tillämpad från Kupong det kommer till det attraktiva priset på 211 € och med gratis frakt från Europa.

KUGOO KIRIN S1 - Geekbuying

KUGOO S1

KUGOO S1 det är en mer kraftfull modell än Kirin S1 men bara för hastigheten, som kan nå i 30 km / h och för LCD skärm som övervakar hela användarupplevelsen på den elektriska skotern. Priset är något högre och når 219 € med kupong och alltid gratis frakt från Europa.

KUGOO S1 | Geekbuying

KUGOO S1 Pro

Med KUGOO S1 Pro nivå upp och vi hittar en mycket mer komplett elektrisk skoter som garanterar sikt och säkerhet tack vare främre strålkastare och lägesreflektorer. Här stiger priset uppenbarligen och vi är på väg 253 € med frakt från Europa fri.

KUGOO S1 Pro | Geekbuying

KUGOO KIRIN ES2

Vi avslutar sammanställningen av rabatterade produkter med Kupong av initiativet Tillbaka till skolan med en elektrisk skoter mer ergonomisk och komplett vilket är KUGOO KIRIN ES2, som integrerar en LED-display och av 8,5 “hjul premiumkvalitet. Priset i detta fall är 283 € alltid med gratis frakt från Europa.

KUGOO ES2 - Geekbuying

Fällbar elektrisk skoter.

Mer mindre

Dessa och andra produkter, som du hittar på den här länken tillägnad initiativet Tillbaka till skolankan du hitta dem under en begränsad tid Geekbuying.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button