Fyrkärniga Exynos på Galaxy S III, ord från John Doe

En uppenbarligen anonym chef från Samsung skulle ha bekräftat ett Korea Times att den framtida och mycket omtalade Galaxy S III faktiskt kommer att ha en fyrkärnig processor i Exynos-serien med radio LTE Och WCDMA.

Gränsen mellan sanningshalten eller inte i sådan information ligger helt och hållet i det förtroende du ger en okänd källa, även för att det inte finns någon typ av bevis för att bekräfta eller förneka dessa påståenden.

vänliga hälsningar vi skulle inte bli så förvånade att hitta en quad-core på den nya flaggskeppsenheten från Samsung, med tanke på att både HTC och LG redan har annonserat modeller med Tegra 3 ombord.

För sin del verkar det koreanska företaget nu vara fast beslutet att producera sina flaggskeppschips på egen hand och vi har redan sett vad Exynos-familjens fyrkärniga lösningar är: den som driver Galaxy S III i synnerhet borde vara SoC 4412med byggprocessen a 32 nm och bygger på arkitektur ARM Cortex-A9.

Den mycket kraftfullare 5450 (med Cortex-A15 vid 28 nm) är troligen avsedd för framtida användning, tyvärr.

Och med det har vi avslutat den dagliga dosen av rykten om Galaxy S III. Vi tvivlar inte på att prata om det snart igen.

PS för de som undrar vem John Doe är

Relaterade artiklar

Back to top button