Fyra inbjudningar till OnePlus One på AndroidWorld.it (01 / aug)

AndroidWorld.it ger dig möjlighet att använda 4 inbjudningar för att kunna köpa en OnePlus One 64GB. I den här sektionen av forumet, från 16:20 och under de följande 7 timmarna (deadline: fredag ​​1 augusti, 23:20) kommer en diskussion om smartphonen att öppnas. De som är registrerade eller prenumererar på AndroidWorld.it-forumet med en giltig e-postadress kan kommentera och berätta varför de vill ha en OnePlus One eller någon annan kommentar på enheten som inte är stötande. Användare som har skrivit kommentar nummer # 10, # 101, # 251 och # 501 kommer inom de följande 10 timmarna, från och med stängningen av detta initiativ, att få en av de 3 inbjudningarna, representerade av länken för köp av OnePlus One, i formuläret privat meddelande i forumet. Kontrollera därför att din e-postadress i forumprofilen är korrekt, ändra den vid behov före utgångsdatumet för detta initiativ.

Varje användare kan skriva ett obegränsat antal inlägg i tråden, inklusive på varandra följande (observera att forumet inte tillåter att du skriver två olika inlägg med mindre än 30 sekunders mellanrum).

Inom 10 timmar efter slutet av detta initiativ kommer en icke-syndikerbar kontroll av tråden att göras (plattformen kan inte manipuleras) för att ta bort eventuella ogiltiga inlägg. De två valda användarna kommer att deklareras offentligt i samma tråd.

Inbjudningarna ger utvalda användare endast rätt att kunna köpa en OnePlus One 64GB smartphone, men känner inte igen sina ägare någon form av rabatt eller bidrag på priset på smartphonen. Inbjudningslänken måste användas inom 24 timmar efter leverans via privat meddelande i forumet (så var förberedd); om den inte används kommer användare att förlora möjligheten att köpa OnePlus One 64GB via denna inbjudan.

LÄS ÄVEN: OnePlus One recension

4 INBJUDNINGAR TILL VÅRT FORUM

Relaterade artiklar

Back to top button