funktioner, video och pris Lily –

Lily, en ny outfit från Garmin

Som vi säger, försök att lansera specialdesignad teknisk utrustning för kvinnor går sällan bra. Anledningen är att tillverkare tenderar att komma lite i skuggan av vad som är “avsett för den kvinnliga allmänheten” och faller in i den felaktiga (och maskulina) uppfattningen att kvinnor i branschen bara är intresserade av att ha en gadget rosa eller att den passar in i din handväska. Även om det innebär att avstå från viktiga förmåner.

Lyckligtvis har detta koncept förändrats över tiden, och även om vi idag fortfarande måste brottas med många felaktiga stereotyper tillskrivs kvinnor som är intresserade av teknik, balansen (åtminstone när man skapar produkter) har balanserats många gånger om. Hur? Jo, utan att ta för givet att vi som kvinnor är intresserade av mindre avancerade funktioner och i alla fall att anpassa viss utrustning till hyn, och inte så mycket till den förlegade estetiken.

Hur är det Lilja möjligen född Tillverkad av kvinnor och riktad till denna publik, denna smartklocka har många av de kvaliteter du kan hitta i vilken klocka som helst idag (ja, med några allvarliga brister), bara med en mindre design som tenderar att passa på smalare handleder.

Dess utseende är mer som en vanlig klocka med ganska liten 34,5 mm runt fodral – något mindre än Apple för att visualisera. Titta på SE i dess 40 mm-version – och möjligheten att byta remmar när som helst.

I form av specifikationer Klockan kan räkna steg, bränna kalorier, övervaka sport, övervaka sömn, övervaka stressnivåer, övervaka blodets syremättnad och spåra menstruationer och graviditet.

Problem representerar det? Dess skärm, som är monokrom, och avsaknaden av inbyggd GPS, förutom oförmågan att använda Garmin Pay. Tre detaljer du behöver utvärdera om du är intresserad av en klocka.

Pris och tillgänglighet

Garmin Lily är redan listad på den officiella Garmin-webbplatsen där du kan kolla in de många befintliga versionerna och färgkombinationerna. Så du kan välja mellan ett klassiskt eller ett sportigt förslag, och beroende på vad det är, välj en guldram med svart läderrem eller en orkidéfärgad infattning med silikonrem – bara två exempel.

Vad gäller honom tillgänglighet, tillverkaren indikerar att den kommer att förvärvas under första kvartalet 2021 till ett pris 199,99 € för sportmodeller och 249,99 € för klassiska modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button