Funktioner hos Ulefone Armor 8, en hållbar och billig mobiltelefon –

De dagar då vi var tvungna att betala mycket för att få en bra smartphone är förbi, ett stort antal befintliga alternativ ledde till att vi hade bra telefoner till hands som mötte alla våra önskemål utan att lämna oss alla pengar. Samma sak händer med Armor Ulefone 8 , en enhet som inte har något inuti eller utanför, och dess pris gör den mycket konkurrenskraftig.

Letar efter stabil smartphone, vi kan inte förbise någonting, även om vi är mest bekymrade över dess design för att inte skada den. Därför, så att du känner till alla fördelar med denna modell, kommer vi att berätta allt som gör den till det perfekta alternativet för alla som letar efter en pålitlig och pålitlig mobiltelefon med bra prestanda.

Enastående och mycket robust konstruktion

Vi börjar med att titta utifrån, där vi inte bara ska prata om dess skydd, utan också om andra nycklar, som 6,1-tumsskärmen, redo att ge oss mycket glädje med allt innehåll vi kan se på den. Har en banbrytande design tack vare liten droppskåra leder till den främre kameran samtidigt som den behåller ett attraktivt utseende. På sidan hittar vi en fingeravtryckssensor, snabb och effektiv.

ulefone armor 8

Men det är inte allt i en mobiltelefon förberedd för stå emot de starkaste slagen eftersom den även inkluderar MIL-STD-810G militärcertifiering, erhållen efter att ha klarat uttömmande motståndstester där solstrålning, tryck eller fuktighet är mycket viktiga tester för att säkerställa att terminalen tål allt som den inbyggda djupsensorn hjälper den med. Den har också en IP69K-klassificering för vatten- och dammbeständighet i de mest utmanande miljöerna.

Egenskaper som garanterar det mot rivaler

Inuti Ulefone Armor 8 måste vi också fokusera när vi hittar funktioner som gör den idealisk för dagligt bruk, till att börja med konfiguration 4 GB RAM och 64 GB internminne redo att ge systemet topphastighet och gott om utrymme att använda dina kameror. Om du behöver mer utrymme kan den utökas upp till 256 GB med ett SD-kort.

ulefone armor 8 camara

Dessa kammare består av trippellins med 16 Mpx i huvudsensorn för maximal detalj i de svåraste situationerna har den även ett 2 Mpx makroobjektiv för att fotografera fina detaljer och 5 Mpx i djupsensorn för idealiskt porträttläge. Framför oss kommer den främre kameran på 8 MP att överraska oss, både i selfies och under videosamtal.

ulefone armor 8 batteri

För att överleva hela dagen vid foten av kanonen är batteriet som den kombinerar inte långt efter och 5580mAh, vilket kommer att ge många timmars problemfri drift … Vi kan också få extra kraft när som helst eftersom den inkluderar 15W snabbladdning, vilket gör att vi kan ladda den på kortare tid. Samtidigt glömmer den inte NFC, ljudjack, Bluetooth och alla GPS-positioneringssystem tillsammans med Glonass och Galileo, så att vi även i bergen kan följa våra rutter.

Förändringar med lågt pris

Sist men inte minst måste vi uppskatta dess pris, eftersom vi kan få Ulefone Armor 8 från 199,99 euro. Ett pris som hjälper till att stå emot de mest konkurrenskraftiga priserna och till och med blir ett riktmärke i varumärkets katalog. En robust mobiltelefon som, som vi sett, sticker ut på utsidan med en mängd olika färger att välja på, och på insidan med alla dess fördelar.

Relaterade artiklar

Back to top button