Funktioner hos Shine Portable Wind Turbine –

Denna nya uppfinning omvandlar luft till energi. Det kan användas När som helst dag och vart vinden än blåser. Detta är mycket användbart eftersom, till exempel, vid nödströmförsörjning på natten, är solpaneler inte lämpliga. När det gäller effekt-till-vikt-förhållande når denna turbin 13,3W, vilket överträffar andra typer av energi som solenergi, vattenturbin eller termoelektrisk kraft.

Idealisk för friluftsliv

Turbinen är designad för dig som älskar naturen, campa eller vandra i bergen, och som behöver ha med sig en energikälla utan oro. Den väger bara 3 pund (ca 1,3 kg) och gör att vi till exempel kan ladda upp till tre fulladdade mobiltelefoner på mindre än en timme. Det hjälper även att ladda andra enheter som surfplattor, ficklampor eller smartklockor.

Även om bärbara batterier kan användas för att ladda vissa föremål som vi bär, har de i slutändan kapacitet och är slut, men Shine-turbinen ge en chans laddar kameror eller drönare via en USB-enhet.

Om vi ​​får slut på elektricitet hemma skulle det vara ett annat bra alternativ, till exempel en elgenerator, som trots att den använder el är bullrig och irriterande. Med denna turbin skulle bullret vara noll. Enheten har möjlighet att starta upp till 12 000 milliampere i fyra olika enheter.

Unik och effektiv uppfinning

Den är vattentät och kan nå hastigheter på 13 till 45 kilometer i timmen. Det tar bara två minuter innan Montera och den består av endast 4 delar: turbinblad, stativ, stift för enkel installation på marken och kablar. Och om vi inte vet varifrån vinden blåser är det inget att oroa sig för, eftersom turbinen har en sensor som känner av vilken riktning vinden blåser och roterar automatiskt.

Turbin glans

Vilken typ som helst ekonomiskt bidrag kan göras för att stödja projektet. Men ju mer vi investerar, desto bättre kommer företaget att belöna oss. Till exempel, för $ 18 eller mer, kommer Shine att ge oss en vattentät ryggsäck i present. Om vi ​​sätter in 25 USD eller mer får vi ett presenttak. För $30 kan vi välja mellan ett skyddande och vattentätt fodral där vi kan förvara det vi vill ha, eller den perfekta campingmuggen. Slutligen, om vi sätter in minst 91 $, får vi ett 100W bärbart batteri med USB Typ B och C-kontakter.