Frigör lagringsutrymme på Android-telefoner med Google Files

Att frigöra lagringsutrymme på Android-telefoner med Google Files är en mycket enkel och enkel process. Genom att göra detta kan du bli av med överskottet på din telefon och få mer lagringsutrymme. Här är Google Files-guiden som vi har förberett åt dig.

Frigör lagringsutrymme på Android-telefoner med Google Files

Det finns flera metoder du kan använda för att frigöra lagringsutrymme på en Android-telefon. En av dem är att använda Google Files-applikationen, en filrensnings- och optimeringsapplikation utvecklad av Google. Med Google Files kan du snabbt rensa skräpfiler och frigöra ytterligare lagringsutrymme på din Android-telefon. Allt du behöver göra för detta är att följa stegen nedan.

Google Files är förinstallerat på vissa Android-telefoner. Om du inte har Google Files installerat på din telefon, låt oss börja med att ladda ner denna fantastiska applikation från Google Play Butik.

Gå först in i Google Play Butik-applikationen och skriv Google Files i söksektionen. Applikationen som utvecklats av Google visas i första hand med namnet “Google Files: Frigör utrymme på din telefon”. Tryck på Installera-knappen och vänta tills applikationen som ska installeras på din telefon. Om du använder Google Files för första gången kommer Googles Du att bli ombedd att acceptera användarvillkoren och sekretesspolicyn. Om du godkänner trycker du på Fortsätt för att fortsätta. Om du vill tillåta appen Filer att komma åt dina filer trycker du på Tillåt i popup-fönstret. Tryck på Rensa längst ned på skärmen för att påbörja processen att frigöra lagringsutrymme på din Android-enhet med Google Filer Du kommer att se hur mycket lagringsutrymme du har använt i avsnittet. Under det kommer Google automatiskt att visa filer som du kan ta bort för att frigöra lagringsutrymme. Dessa filer innehåller vanligtvis skärmdumpar, dubbletter av filer och foton som tidigare säkerhetskopierats till Google Foto. Genom att använda alternativen Bekräfta och tömma (för skräpfiler), Välj och töm (för dubbletter), Töm (för säkerhetskopierade filer), skräpfiler kan bli av med Google Files kommer att be dig om bekräftelse innan du tar bort filerna och raderar relevanta filer om du trycker på knappen Fortsätt.

Att frigöra lagringsutrymme på Android-telefoner med Google Files är så enkelt. Nu kan du hitta onödiga, dubbletter, säkerhetskopierade filer på din telefon med denna fantastiska app och radera dem individuellt eller i bulk.

Google Files är en fantastisk filhanterings- och optimeringsapp för din Android-telefon. Genom att besöka den här applikationen då och då kan du bli av med överskottet.

Relaterade artiklar

Back to top button