Free Download Manager: nedladdningshanterare med torrentstöd –

Och samtidigt, när Internet ger oss många plattformar och tjänster, är mängden information här nästan obegränsad. Därför är det mer än vanligt att vi laddar ner filer från andra användare. Oavsett om det är program, dokument, foton, videor eller den typ av fil vi behöver för tillfället. Vi brukar utföra sådana uppgifter med de funktioner som erbjuds av webbläsare sig själva.

Men det här är program som, som ni vet, erbjuder oss mycket annan hjälp i detta avseende. Därför är laddning som sådan en annan av de många funktioner som webbläsare lägga i våra händer. Vi kan behöva optimera, förbättra eller ytterligare kontrollera detta avsnitt, för vilket vi rekommenderar ett specifikt program. Faktum är att för det vi pratar om kan vi använda en mängd olika mjukvarulösningar som fokuserar på allt detta, som i det fall vi ska prata om här.

Vad nyttan gör Free Download Manager när du installerar den?

Som vi säger, i allmänhet, om vi laddar ner filer från internet då och då, ladda ner chefer som Krom , Firefox eller kanten Han tillräckligt. Men för många, och med tiden, om vi ständigt laddar upp filer av någon typ, måste vi ta ett steg till. Detta beror på att vi i många situationer behöver mycket mer kontroll över dessa frågor, och Free Nedladdningshanteraren kommer att vara till stor hjälp.

Först ska vi berätta att detta är ett program som hjälper oss att få ut det mesta av de nedladdningar vi gör med dator … Vi uppnår allt detta genom de funktioner som presenteras för oss som gör att vi kan övervaka och hantera dem så att de går snabbare. Därför, som du förstår, när vi pratar om Free Download Manager, vi menar verkligen kraftfull nedladdningshanterare som erbjuder oss ett stort antal funktioner i detta avseende. Dessutom gör vi allt detta med ett enkelt användargränssnitt som fungerar som kontrollcenter.

Här finner vi komplett fri en nedladdningshanterare vars huvudsakliga syfte är att hjälpa oss att optimera och påskynda nedladdningarna vi gör på Internet. Hur kunde det vara annorlunda, för detta ger han oss ett antal mycket användbara anpassningsbara Funktioner och parametrar.

Mycket användbara frontend-funktioner

I grund och botten, genom att installera det på en PC, hittar vi ett modernt användargränssnitt som passar tiden. Överst ser vi en serie flikar som hjälper oss att separera nedladdningar efter deras typ och karaktär. Vi ser att vi har aktiva, torrent, nedladdningar från YouTube, videor eller musik. Samtidigt har vi en för att se dem alla som en. Därför, som du kan föreställa dig, är detta ett program som också kan bli vår standard torrentklient.

Detta är i sin tur ett förslag som påskyndar dessa Nedladdningar vilket vi gör och delar upp filerna i flera delar om det behövs. Allt detta laddas samtidigt och hjälper oss när läser in Widescreen filer effektivt. Naturligtvis tillåter detta oss också att återuppta nedladdningar som har inaktiverats utan vårt medgivande. För att skapa nya nedladdningar har vi möjlighet att dra och släppa URL:en från internet eller ange den med +-knappen.

Inställningar för gratis nedladdningshanterare

Därför, som du kan föreställa dig, först starta och använda programmet Free Download Manager är mycket enkel. Men på samma sätt har användare som redan är mer erfarna i dessa uppgifter möjlighet till ställa in hans jobb. För detta program erbjuder oss ett antal mycket användbara funktioner och konfigurerbara parametrar.

För att komma åt det vi pratar om går vi till menyn som representeras av tre horisontella linjer i det övre högra hörnet. Här hittar vi flera alternativ. Detta gör att vi kan göra programmet portabelt, exportera alla nedladdningar eller uppdatera programmet

Men det som intresserar oss i det här fallet är posten i inställningarna. När vi klickar på den hittar vi ett nytt fönster som hjälper oss att anpassa Free Nedladdningshanterare. Här hittar vi flera väldifferentierade avsnitt. Till exempel, med webbläsarintegration, har vi möjlighet att lägga till programmet i vår föredragna webbläsare. Ett annat viktigt avsnitt finns i avsnittet “Trafikgränser”. Och vanligtvis tillsammans med detta program använder vi andra program som också använder Internet. Därför kan vi härifrån indikera trafik vad vill vi använda Free Nedladdningshanterare.

På samma sätt, från det här fönstret, kan vi specificera siffra maximal anslutningar eller samtidiga nedladdningar. Och vi kan inte glömma att från den här applikationen kan vi också ladda ner torrent via P2P-nätverk.

Hur man laddar ner Free Ladda ner Manager gratis

Som vi nämnde tidigare är detta en app som du kan klara dig utan att betala en enda euro. Detta beror på att det är ett gratis projekt som fungerar för flera system. Så vi kan ladda ner Free Download Manager för Windows , macOS, Linux eller Android, allt detta är samma länk.

Andra alternativ för att hantera nedladdningar

Uget

Här stöter vi på en mycket lätt nedladdningshanterare för Windows och Linux. Tack vare funktionerna som den innehåller kan vi ladda upp flera filer samtidigt eller lägga filer i uppladdningskön. Det låter dig också pausa och återuppta dem när vi behöver, eller ladda ner i omgångar … För att njuta av det kan vi göra det från den här länken.

JDownloader

Ett annat intressant förslag finns i JDownloader, en av de mest populära i branschen på flera år. Det är ett program som ansvarar för att förbättra processen för att ladda ner filer från internetportaler. Den stöder flerkanalsuppladdning och har sin egen CAPTCHA-igenkänningsmotor för att automatisera uppladdningar. Du kan ladda ner programmet i det här formuläret härifrån.

Turbo Download Manager

Detta är en annan flerkanalig nedladdningshanterare som fungerar som en webbläsartillägg. Men samtidigt kan vi använda det som en oberoende applikation för många operativsystem för att öka nedladdningshastighet … Det räcker att ladda ner programmet härifrån.