Franska tillverkaren Echo tillkännager Horizon: 18: 9 kommer också till den lägre delen av marknaden (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Franska tillverkaren Echo tillkännager Horizon: 18: 9 kommer också till den lägre delen av marknaden (foton och videor)

De flesta av er har aldrig hört talas om det Eko, en fransk smartphonetillverkare som hittills bara har fungerat hemma, med fokus på billiga enheter, men med bra specifikationer. Med Horisont Echo har dock beslutat sig för att erövra hela den europeiska marknaden, ridande på modet 18:9 bildförhållandedock föra dem in i medel-låg intervall av marknaden.

  • Skärm: 5,7″ HD + (720 x 1 440 pixlar) IPS, sidförhållande 18:9
  • CPU: Mediatek MT6750T åttakärniga (4 x 1,5 GHz Cortex-A53-kärnor och 4 x 1,0 GHz Cortex-A53-kärnor)
  • Bagge: 3 GB
  • Internminne: 32 GB eMMC expanderbar (via microSD upp till 128 GB)
  • Backkamera: 16 megapixlar + 2 megapixlar
  • Fram kamera: 8 megapixel + 2 megapixel
  • Anslutningsmöjligheter: LTE, enkelbands Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS
  • Mått: 153,61 x 73 x 3 x 9,15 mm
  • OS: Android 7.0 Nougat

Informationen om enhetens hårdvara är ännu inte helt komplett, men det är uppenbart att den kommersiella verksamheten främjas av Echo: bring alla de senaste trenderna i den mobila världen, på en enhet ekonomisk, inom allas räckhåll.

SoC och skärmupplösning skriker verkligen inte mirakel, utan vad de vill ha direkt fånga uppmärksamhet av användare representeras avsidförhållande 18:9 på skärmen (även lite böjd i kanterna) och genom närvaron inte bara av en dubbel bakre kameramen även främre.

Det faktum då att ramarna runt den stora displayen är inte för små och att kvaliteten på de fyra kamerorna ombord på enheten knappast tillåter minnesvärda bilder, tar ett baksäte. Det finns även en fingeravtryckssensor på baksidan och en blank svart finish, definierad – för att inte missa en referens till en annan berömd smartphone – Kolsvart.

Alla dessa lokaler skulle dock inte ha haft samma betydelse utan pris vald av Echo för sin nya Horisont: 169,90 €vilket utan tvekan gör den attraktiv, tack vare de många innovationer som för första gången också kommer i denna prisklass.

Men för närvarande är inga detaljer kända tid och tillgänglighet (det borde anlända över hela Europa, men vi väntar på mer exakta bekräftelser), som vi kommer att meddela dig så snart de har spridits.

Relaterade artiklar

Back to top button