Från TENAA här är de första bilderna av Nokia 6 (2018): display i 18: 9-förhållande, naturligtvis

Note: We hope you enjoy reading this article: Från TENAA här är de första bilderna av Nokia 6 (2018): display i 18: 9-förhållande, naturligtvis

De första ryktena hade redan cirkulerat de senaste dagarna, men nu TENAA (det kinesiska organet som certifierar elektroniska enheter) bekräftar deras existens och återlanserar dem genom att visa oss dem första bilderna. Låt oss prata om Nokia 6 (2018) – ett namn som fortfarande kan vara provisoriskt – nästa mediumsortiment av det historiska finska varumärket, vars främsta egenhet är just att du förväntar dig från en ny generation smartphone.

Vi hänvisar till visas i 18:9ett mode som blev dominerande under andra halvan av 2017 och som vi förväntar oss att det definitivt kommer att kunna att explodera under 2018, i alla prisklasser. Nokias nya smartphone – för närvarande känd med säkerhet under sitt kodnamn, TA-1054 – den har en ganska ren design på framsidan, där fingeravtrycksläsaren inte längre får plats, just på grund av en långsträckt display, med reducerade ramar.

Den lför fotavtrycken vi finner den därför på bak-i linje med kameran (enkel, verkar det som).

Plastinsatserna för antennerna kan också ses, vilket tyder på materialet metallisk för kroppen. Förutom naturen Dual sim av enheten, avslöjas av certifieringen TENAAandra tekniska specifikationer är inte kända med säkerhet, även om rykten talar om tre olika minnesklipp (3/32, 4/32, 4/64 GB) och den högpresterande Snapdragon 660 som en SoC. För releasedatum pratar vi om början av 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button