Från Spanien, här är de senaste tilläggen till BQ-familjen: Aquaris VS och VS Plus (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Från Spanien, här är de senaste tilläggen till BQ-familjen: Aquaris VS och VS Plus (foton)

De två bröderna finns från och med idag tillgängliga i den officiella BQ-butiken Aquaris VS Och Aquaris VS Plus. Som du kanske har gissat har de två mycket gemensamt med Plus som är lite större. Båda är utrustade med Android 7.1.2 Nougatmen det finns ett löfte om en framtid uppdatering till Oreo. Låt oss se i detalj specifikationerna för de två spanska smartphones.

De två Aquaris VS-värden på baksidan, förutom läsaren Fingeravtrycken enda kamera med en 12 MPbländare f / 2.0 och möjligheten att spela in videor upp till 1080p. Den främre kameran, designad för enkla selfies, har istället en 8 MP-sensor med LED-blixt. SoC är Snapdragon 430 med Cortex-A53 CPU utrustad med åtta kärnor på 1,4 GHz. Så långt de gemensamma egenskaperna, låt oss nu analysera skillnaderna.

Aquaris VS är utrustad med en 5,2″ IPS-skärm och upplösning a 720p, med 2,5D-glas och maximal ljusstyrka på 520 nits. Aquaris VS Plus å andra sidan har en 5,5″ skärm som når 570 nits.

Båda är utrustade med ett batteri som stöder Qualcomm Quick Charge 3.0, det första har en kapacitet på 3 100 mAh medan den andra kommer till 3 400 mAh. Slutligen är kostnaden Aquaris VS tillgänglig i två versioner: 189,90 € för 32 GB och 3 GB RAM, 209,90 € för 64/4 GB. Aquaris VS Plus, å andra sidan, har en enda 64/4 GB-version till priset av 229,90 €.

Innan vi går vidare med köpet påminner vi om att de två smartphones har en kapacitet på LTE-band begränsat till de som används i Europaså var försiktig om du är i andra delar av världen.

Relaterade artiklar

Back to top button