Framsidan av LG G6 verkar filtrerad i en riktig bild

Allt mindre saknas och mer och mer önskas. De LG G6 Det är en av de mest ryktade terminalerna som vi har av detta 2017 och idag är det återigen huvudpersonen i en ny läcka.

Med andra ord cirkulerar en ny verklig bild motsvarande fronten på denna utrustning på webben. Men se upp, några av dem hade redan rymt gör från just denna del av telefonen, nu står vi inför ett nytt fotografi, som vi lämnar till dig nedan.

Som du kan se matchar den perfekt med en annan verklig bild och andra koncept som visats tidigare.

Fortsätter med det centrala fotot i denna artikel, LG G6 den skulle ha en front med mycket tunna sidoramar. Samtidigt betecknar det övre och det nedre ett försök att ha minskat När det gäller den tidigare generationen talar vi om LG G5.

Panelen speglar dess rundade hörn… även för andra, det vill säga det verkar ha något böjda kanter, men det låter fantasin flyga för mycket baserat på en lite förvirrande detalj, typisk för läckor.

Det förväntas att skärmen på den här enheten kommer att vara en 5,7-tums LCD med QHD + -upplösning, med ett bildförhållande på 18: 9.

Andra uppgifter som bilden ger oss är högtalaren och sensorerna högst upp på framsidan, förutom kameran. Allt sammanfaller helt med tidigare rykten.

Vad ja, LG -logotypen läggs till längst ner. Fast som en mycket slående detalj, vi ser ingen fysisk knapp i detta område.

Slutligen tror man att en av de möjliga färgerna i vilka nästa kommer flaggskepp signaturen är i vitt eller mycket ljusgrått. Det senare kan inte ses med stor tydlighet på grund av blixten och ljusförhållandena där fotot togs.

Hur som helst, det är mindre än 2 veckor kvar för LG att officiellt presentera oss för G6 på MWC17. Och det betyder en sak: fler rykten fram till den händelsen.

Källa: PhoneArena

Relaterade artiklar

Back to top button