Foton tagna av Xiaomi Mi MIX 2S: en uppdatering kommer att öka kvaliteten som Mi8 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Foton tagna av Xiaomi Mi MIX 2S: en uppdatering kommer att öka kvaliteten som Mi8 (foto)

Xiaomi har visat sig mer och mer involverat i smartphonemarknaden och har tagit fram produkter som alltid är intressanta både ur hårdvarusynpunkt och ekonomisk synvinkel. Idag pratar vi om två av de senaste smartphones som presenterades av det kinesiska företaget: Xiaomi Mi MIX 2S kommer att få en uppdatering av hanteringsmjukvaran kamera vilket kommer att öka kvaliteten på bilderna i nivå med vad som kan ses med Xiaomi Mi8.

Den senaste enheten som presenteras av Xiaomi har förvånad för prestanda för sin fotografiska sektor, åtminstone enligt den åsikt som uttrycks av DxoMark, en av de mest auktoritativa rösterna på detta område. De två smartphones som nämns de delar den dubbla bakre fotosensorn, en Sony IMX363 från 12 MP med brännvidd f / 1,8 och därför skulle Mi MIX 2S kunna uppnå samma resultat som Mi8, om samma kamerahanteringsfirmware implementerades.

Vi vet inte när den här uppdateringen kommer att släppas men Xiaomis VD Lei Jun där säkerställer att det kommer att händasom du också kan läsa från Weibo-inlägget som rapporterats i galleriet.

På så sätt kunde också Mi MIX 2S klättra praktiskt taget rankingen av DxoMark vid sidan av Mi8, och överträffar smartphones av kalibern iPhone X när det gäller fotografisk kvalitet.

Relaterade artiklar

Back to top button