Fotografering i mörkret, superslow motion och animoji är stjärnorna i de första officiella Galaxy S9-videoteasarna! (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fotografering i mörkret, superslow motion och animoji är stjärnorna i de första officiella Galaxy S9-videoteasarna! (uppdaterad)

Samsung har släppt de första teaservideorna för Galaxy S9, via sin officiella koreanska YouTube-kanal. Det här är tre korta klipp (men andra kan vara på väg) var och en tillägnad en specifik funktion hos den nya toppen av sortimentet.

Den första visar oss en serie actionscener, saktade ner i slutet, att anspela på super slowmotion. Det ska vara en 480 fps, även om det inte är klart om det är i full HD eller i 720p. Sony verkar i alla fall fortfarande hålla guldmedaljen på detta område.

Den andra videon är istället inställd på natten, förutom när smarttelefonen ska spelas in, och då är det som om en fyr hade lyst upp scenen. Galaxy S9 borde verkligen ha rekordöppningen på f / 1,5dessutom variabel med f / 2,4, i alla de fall där det omgivande ljuset redan är mycket brett.

Slutligen animojien detalj som @evleaks hade redan nämnt för ett tag sedan, och det bekräftar Samsung nu.

När allt kommer omkring när han gör något Äpple, det är en visshet att de andra kommer att göra det också; användbar eller inte.

Njut av de tre klippen nedan i ett andetag (tillsammans varar de mindre än en minut) och om andra anmärkningsvärda anländer kommer vi att meddela dig.

Uppdatering 15/02/2018 kl 15:15

Vi lägger till en ny video, denna gång publicerad på Samsungs internationella YouTube-kanal, som delvis sammanfattar de tre ovanstående, och som uppenbarligen insisterar på att kameran är i centrum för användarupplevelsen av framtidens Galaxy S9.

Relaterade artiklar

Back to top button