Förvirringen fortsätter för nästa topp i Huawei-sortimentet: namnet “P11” registrerades också

Note: We hope you enjoy reading this article: Förvirringen fortsätter för nästa topp i Huawei-sortimentet: namnet “P11” registrerades också

Det verkar som att Huawei i år vill göra allt för att förvirra våra idéer om namnet på sin nya toppserie. Efter registreringen av namnet “P20” begärde det kinesiska företaget också att för det mer traditionella namnet “P11“, som borde fortsätta dynastin precis där den slutade.

Registreringen av varumärke P11 har efterfrågats i USA, Storbritannien, Taiwan, Hong Kong och andra länder, ett tecken på att det borde vara en modell avsedd för marknaden internationell. Än så länge fortsätter dock osäkerheten att dominera och kanske inte ens företaget självt har bestämt vilket namn de ska använda för sitt nästa smartphonesortiment.

För nu vet vi att Huaweis nya toppsortiment bör komma i tre varianter – standard, Plus och Pro – plus mellanklassmodellen i version Gräl. Beträffande namn, pris och presentation är nyheten betydligt mer osäkra, men det är troligt att de närmaste veckorna blir avgörande för ett definitivt ställningstagande, kanske med tanke på att officiell lansering vid nästa MWC 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button