Förvandla din Xiaomi till en iPhone med teman, bakgrunder och ikoner –

Vi alla vet det Xiaomi långt ifrån iPhone , oavsett hur priserna för de senaste modellerna av det kinesiska företaget har stigit och översteg 1000 euro. Likaså är Apple Phone väldigt annorlunda från den orientaliska tillverkare som säljer flest mobiltelefoner i vårt land.

Men detta betyder inte att användarna av det kinesiska företaget inte gillar att helt ändra utseendet. MIUI för detta närmare iOS, med sina fyrkantiga ikoner, kontrollcenter, meddelandehantering, distinkta bakgrundsbilder och andra grafiska element.

Temas Colores Movil Xiaomi

Som tur är, MIUI-tema butik, samt de anpassningsmöjligheter som varumärkets operativsystem ger oss, gör att vi enkelt kan förvandla vår Xiaomi-mobil till en iPhone åtminstone utåt.

Finns det några fördelar med att använda dessa teman?

Först och främst, om du vill dra nytta av iPhone, köp dig en iPhone.

Genom att installera ett tema med dessa egenskaper kommer du inte att hitta någon fördel i din mobiltelefons prestanda. Det enda du ska ändra på är rent estetik, så det måste du ta hänsyn till. I iOS 14 har Cupertino-utvecklarna förbättrat användningen av widgets och deras implementering inte bara på iPhone Home, utan också på låsskärmen, och detta är vad vi kan återskapa med guiden som vi visar dig nedan.

Klä upp din Xiaomi iPhone steg för steg

Det svåraste för tillfället är att hitta ett lämpligt tema för din mobiltelefon, för bland Xiaomis applikationer hittar du för många teman som lovar att föra gränssnittet för den senaste versionen av Apples operativsystem till din smartphone.

Om du går igenom MIUI-katalogen hittar du många, kanske för många, iPhone-teman, men de som ger ett bra resultat kan verkligen räknas på en hand.

ladda ner teman för miui xiaomi

Innan du börjar bör du veta att vi kommer att arbeta med applikationen som är installerad som standard på din smartphone, men som vi också kan komma åt om vi trycker och håller ned ett tomt område på skärmen på din Xiaomi och väljer det . alternativ från menyn som visas längst ned.

Hitta ip14-temat

Temat som mest liknar iOS 14, den senaste versionen av Apples operativsystem som vi kan hitta i din mobila temabutik heter “ip14” och du bör hitta det i den översta sökfältet som visas högst upp i appen Themes “. Var försiktig, från de resulterande bör du välja inte den första utan den andra. Det här är den du måste använda på din Xiaomi genom att klicka på Ladda ner och sedan på Använd.

Fördelen med just detta tema är att det också kommer att tillåta oss att arbeta på låsskärmen. När det gäller den annonserade artikeln finns det fortfarande mycket att göra, eftersom detta ämne bara ger oss “basen” av vad vi behöver, ljud, bakgrundsbilder och vissa stilar av klockor.

apariencia iOS 14 ru Xiaomi

officiella iOS 14 bakgrundsbilder, om du inte hittade dem i temaappen kan du ladda ner dem från den här länken och anpassa dem till din Xiaomi.

Hitta iOS 14-ikoner

Tyvärr tillåter inte MIUI själv installation av tredjepartsikonpaket, och det är detta vi redan pratat om i detalj när vi skrev trådar om hur man anpassar tillverkarens mobiltelefoner. För att installera iPhone-ikoner på din mobil måste du ladda ner en extra app: Theme Editor för MIUI. Detta är en gratis applikation, naturligtvis, med annonser, men den låter oss arbeta med ikonpaketen du spelade in. För att förvandla din Xiaomi-mobil till något som en iPhone, måste du ladda ner den från Play Store. IOS 14 ikonpaket.

För att installera iPhone-ikoner på din mobiltelefon, öppna temaredigeraren för MIUI och klicka på “Välj ett tema”. Välj sedan den vi installerade i föregående steg “ip14” och hitta alternativet som låter dig “Importera appikoner”. Välj sedan Importera fullständig ikonuppsättning.

Som standard har du inget valt, så du måste öppna rullgardinsmenyn för att hitta och välja det tidigare nedladdade paketet: IOS 14 ikonpaket … När du är klar klickar du på Slutför. Slutligen, gå tillbaka, välj Nästa, hitta knappen Slutför och klicka på Installera.

IOS 14 ikonpaket

Det vi gjorde var att redigera “ip14”-temat som vi laddade ner från temaappen, så nu måste du öppna appen igen för att hitta den nya versionen av “ip14”-temat redo att användas. Detta, istället för att sjunga med de ursprungliga ikonerna, som såg ut lite som iS-ikoner, kommer att få nya.

Överför iOS 14-widgets till din Xiaomi

KWGT Kustom Widget Maker är en applikation som vi måste använda för att inte simulera de nya iOS 14-widgetarna, utan för att simulera dem. Tyvärr är det här steget inte gratis eftersom det kräver betalning eller ett Google Play Play Pass. Naturligtvis är det ett av de bästa anpassningsverktygen för dessa element för Android och även iOS 14 tematisk widget låter dig redigera Klocka, Väder, fysisk aktivitet , Nyheter och mycket mer.

iOS 14-widgets

När du har laddat ner applikationen måste du ladda ner den här filen som innehåller de redan redigerade iOS 14-widgetarna och klicka på ett tomt utrymme på startsidan för den mobila enheten för att öppna inställningsskärmen. Välj “widget”, scrolla ner för att hitta KWGT-appen och välj de du behöver. Sedan måste du klicka på “Importera” för att välja de du laddade ner från Google Drive.

Efter importen hittar du dem i listan över widgets i KWGT. Välj de du vill se på skärmen och du är klar. Alla widgets synkroniseras med data de får från Google-appar som Google Fit för fysisk aktivitet eller New York Times för nyheter. Du kan dock anpassa teckensnittet från KWGT-appen.

Hur tillämpas widgets på låsskärmen? Android har som bekant inte sådana widgets på den här skärmen, men återigen kan vi använda tredjepartsappar för detta. När du ställde in elementet “ip14” insåg du förmodligen att det som standard kombinerar vissa widgets, men de kan inte anpassas efter typ, orientering, position eller storlek. För att välja dem måste du gå tillbaka till Themes-appen, logga in på ditt Xiaomi-konto med den sista ikonen till höger och välja alternativet Anpassa stil.

Relaterade artiklar

Back to top button