Förutom rosa, brun eller blå, beundra Galaxy Note 9 i svart i all sin glans! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Förutom rosa, brun eller blå, beundra Galaxy Note 9 i svart i all sin glans! (Foto)

Färger är en fantastisk sak. För vissa. För andra är de dock bara ett hinder för kombinationen med kläder eller accessoarer eller helt enkelt ett komplicerat val mellan ovälkomna nyanser. Naturligtvis pratar vi inte om bilar, men ändå en föremål som är avsett att hamna i fickan eller vilar på bordet med ryggen knappt synlig.

Vem gillar klassikern, vem överväger svart är den perfekta färgen som passar till allttill dem som säger att svarta körningar, här kan ni alla idag beundra första läckta bilder av Samsung Galaxy Note 9. Strikt i svart (vi varnar de känsligaste för att det finns spår av färg mot slutet av galleriet). Hittills har den bara visat sig i förbigående, och även om vi visste att den skulle finnas tillgänglig i den här färgen, hade vi aldrig sett den så bra.

För färgfetisch och detaljfreaks finns det ytterligare en liten god nyhet: den nya S Pen som kommer att följa med Galaxy Note 9 det blir inte i kontrastfärg som vi har sett hittills för andra färger, men kommer att matchassom det anstår ett riktigt elegant föremål.

Och nu är det dags, vi lämnar dig utan vidare till hedersgästen: mina damer och herrar, Samsung Galaxy Note 9. I svart.

Relaterade artiklar

Back to top button