Fortfarande stulna bilder av W2018, Samsungs nästa topp i clamshell-sortimentet

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande stulna bilder av W2018, Samsungs nästa topp i clamshell-sortimentet

Efter bilderna vi visade dig för bara några dagar sedan, Samsung W2018 återkommer att talas om med hjälp av andra stulna skottsom visar sina linjer från nästan alla vinklar, vilket tyder på att den snart landar på marknaden.

Detta är definitivt en smartphone ovanlig för oss västerlänningar, präglad av sanna specifikationer övre delen av intervallet – Det Snapdragon 835 ei 6 GB RAM satte genast rekordet – men också från en clamshell designsom påminner oss om de gamla mobiltelefonerna från 90- och 2000-talen.

Faktum är att fysisk alfanumerisk knappsatsnu anakronistisk för vår smak, men jag två displayer (en intern och en extern) båda från 4,2″ i Full HD-upplösning och teknik AMOLED och hårdvaruutrustningen färdigställd av 64 GB internminnebakre kamera från 12 megapixel och batteri från 2 300 mAhfå oss att förstå hur det är en smartphone som definitivt är i takt med tiden.

Design, i sitt slag, är också allt i beaktande trevligäven om Samsung kunde ha lagt lite mer ansträngning på minska ramar runt skärmarna. Som är lätt att förvänta sig av en enhet av denna typ, kommer dess försäljning att vara begränsat till Kina och några andra asiatiska marknader. Vi väntar på din presentation överhängande att ta reda på mer om pris (som fortfarande kommer att vara högt) och verklig tillgänglighet.

Relaterade artiklar

Back to top button