Fortfarande rykten om Huawei Mate 9: bekräftade egenskaperna, med några nyheter

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande rykten om Huawei Mate 9: bekräftade egenskaperna, med några nyheter

Från öst går det nya rykten ang Huawei Mate 9: ett inlägg på det kinesiska sociala nätverket Weibohämtat från vissa tidningar, skulle bekräfta de egenskaper som hittills läckt ut och avslöja några fler detaljer.

Vid händelsen den 3 november, det troliga datumet då det kommer att presenteras Kompis 9kommer vi att ställas inför en smartphone med skärm 5,9″ full HD, SoC Kirin 960 (som kommer att presenteras separat, troligen den 19 oktober), 4 eller 6 GB av Bagge (beroende på version) och 64/128/256 GB av internminne.

Bekräfta närvaron av två bakre kameror (den ena på 20 och den andra på 12 megapixlar), utvecklad i samarbete med Leicaoch den Fram kamera 8 megapixel kamera. Det verkar också som att Huawei kommer att implementera Super Charge-tekniken teknik av snabbladdning vilket gör att du kan ladda din smartphone med 50 % på bara 5 minuter.

LÄS ÄVEN: Vilken är den bästa kinesiska smartphonen?

Som alltid när det gäller ryktenrekommenderar vi att du tar denna information med en nypa salt, men eftersom alla Rapportera pekar på samma data, är det mycket troligt att de slutliga tekniska egenskaperna kommer att vara exakt dessa.

Relaterade artiklar

Back to top button