Fortfarande rendering för Galaxy S9 och fortfarande utmärkta bekräftelser på dess design (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande rendering för Galaxy S9 och fortfarande utmärkta bekräftelser på dess design (foto)

Det borde fortfarande vara några månader kvar till den officiella presentationen av Samsungs nya Galaxy S9 och S9+, men vid det här laget vet vi redan mycket om dessa enheter. Men om de många bilderna som läckte ut förra veckan inte räckte för dig, lycka till OnLeaks har redan lagt upp två till på Twitter framställaför att ge oss en ännu tydligare bild av situationen.

I dessa nya bilder kan vi i ett diagonalt perspektiv se den nya Samsung-toppserien i standardversionen, visad både på framsidan och baksidan. Inget nytt jämfört med design som vi redan har beundrat de senaste veckorna, om inte ytterligare bekräftelser angående ramarna, av samma tjocklek som S8, och omplaceringen av de bakre elementen, nu mycket mer förnuftig.

Kort sagt, det verkar som att det koreanska företaget redan har slutfört vad linjerna för dess 2018 flaggskepp kommer att vara, med en estetisk konsistens mycket märkbar jämfört med årets modeller. Vid det här laget återstår det att förstå när vi äntligen kommer att kunna veta det officiella presentationsdatumet, men vi är säkra på att för att nå denna dag måste vi först möta en mörk skog av rykten och läckor allt tätare.

Relaterade artiklar

Back to top button