Fortfarande rendering av en “gammal” LG G4, i all sin glans (foto)

Igår började vi med en blyg rendering av baksidan av LG G4, idag har vi den kompletta fotograferingen: framsida, baksida och profil. De åtgärder Vi har redan gett dem till dig, men den här G4:an verkar inte vara en kandidat för att bli den ultrasmala supermodellen. Synd, men kom ihåg att även om de var original så är de fortfarande gamla renderingar, så designen kan ha ändrats under tiden.

LÄS ÄVEN: Tänk om det fanns mer än bara G4?

LG G4 verkar ha ärvt något av G Flex, med en liten krökning av frontglaset: inget överdrivet, det verkar inte vara en böjd smartphone i ordets bokstavliga bemärkelse, men skuggningen i renderingen accentuerar fortfarande denna detalj, som förmodligen inte kommer att vara så känslig live. Detta bekräftas också av profilen, där gapet mellan de främre och bakre halvorna är tydligare.

Vi kommer inte att uppehålla oss vid baksidan och storleksom vi redan diskuterade i går, samtidigt som det gäller tekniska egenskaper hos LG G4 vi är fortfarande lite mitt i dimman: de sträcker sig från 5,3 till 5,7 tum (minst 5,5 med ögat), med Snapdragon 810 SoC, 3 GB RAM och 16-20 megapixelkamera.

I linje med den typiska toppen av 2015 års sortiment, exklusive möjliga överraskningar. Presentation väntas inom högst ett par månader, även om den för närvarande väntas i april; under tiden kan du lägga dina insatser.

Relaterade artiklar

Back to top button