Fortfarande på Samsungs (möjliga) nästa designförändring

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande på Samsungs (möjliga) nästa designförändring

I morse “önskade vi dig god morgon” genom att prata om designen av framtida Samsung-modeller, och tvivel om dess faktiska förändring som väckts av Eldar Murtazin.

Nu kommer en ny “bricka” på ryktena som cirkulerat på sistone om: SamMobile uppger faktiskt att bilderna publicerade av @evleaks för ett par dagar sedan var de inte prototyper av nya smartphones, men de hänvisade till den redan avtäckta Galaxy S4. Som bevis på detta visas bilden du ser i början av artikeln, tagen av en insider från SamMobileoch liknar de av @evleaksbara att just det porträttet skulle vara ensamt en prototyp av det som blev GS4med designen som vi alla känner väl till, och som inte har något att göra med den ovan.

Svaret av @evleaksvilket påpekar att det saknas i bilden ovan plats för att sätta in S Penistället närvarande i bilderna han publicerade.

Kort sagt, det verkar för oss de två leker lite kurragömma med de som fortfarande ser ut som prototyper eller som mest dummy box, snarare än modeller redo för marknadsföring, och vid denna tidpunkt små förändringar som hänvisar till Galaxy S4 snarare än den svårfångade Note III. Det kommer inte att vara precis så att mellan de två grälen är den tredje rätt, eller att saker och ting är som Murtazin säger, och Har Samsung några planer på att ändra design och material snart? Om du vill sålla igenom de stötande bilderna i första person, kan du hitta dem för att förstora efter lossningen.

Relaterade artiklar

Back to top button