Fortfarande på Galaxy Note III: Exynos 5 Octa CPU med 8-kärnig Mali 450 GPU

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande på Galaxy Note III: Exynos 5 Octa CPU med 8-kärnig Mali 450 GPU

De åtta kärnorna (även om de i verkligheten är 4 + 4) i CPU:n för Galaxy Note III skulle inte räcka, det skulle också ta åtta kärnor för GPU:n, mer exakt Mali 450MP. Faktum är att om Exynos 5 Octa ombord på Galaxy S4 antar PowerVR544MP3, skulle en annan grafiksektion tillhandahållas för Note III, vilket uppenbarligen lovar gnistor.

Angående de andra påstådda specifikationerna finns det inga stora nyheter, men några förtydliganden: smartphonen ska t.ex. lika stor som Galaxy Mega 5.8 trots en 5,99 ” skärm, allt detta minskar uppenbarligen ramen, som redan gjort med Galaxy S III / S4. Displayen kommer också att vara av typ Super AMOLED full HDmed samma diamantmatris som används i Galaxy S4, medan den bakre kameran stannar vid 13 megapixlar.

En modell förvisso i toppen, och ganska i linje med Samsungs “tradition”, som ville använda Exynos-processorer kopplade till Mali GPU:er: det koreanska företaget hade kanske inte tid för Galaxy S4, men det är troligt att det kan göra det det för Note III, även med tanke på försäljningsvolymerna som fortfarande är lägre än de för S4.

Relaterade artiklar

Back to top button