Fortfarande nya renderingar för Galaxy S9 + och fortfarande bekräftelser på dual-cam vertikalt (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande nya renderingar för Galaxy S9 + och fortfarande bekräftelser på dual-cam vertikalt (foto)

Om det är en sak som verkligen aldrig misslyckas i de senaste veckornas nyheter så är det renderingarna av nya Galaxy S9 från Samsung. Än idag kom de opublicerade bilder som avslöjar lite mer detaljer om modellen Plusvisas i vissa skyddsfodral på både fram- och baksidan.

Nyheterna jämfört med designen som redan setts i de tidigare läckorna är praktiskt taget noll, men det finns viktiga bekräftelser både när det gäller kanterna på visa – väsentligen oförändrad jämfört med Galaxy S8-serien – och för det bakre kamerafacket, där dubbelkamera (exklusive Plus) placerad vertikalt med fingeravtrycksläsaren omedelbart under.

För övrigt ser allt ut precis som vi förväntade oss att det skulle vara, och det är förmodligen de linjer som vi kommer att se under loppet av presentation officiellt den 25 februari, vilket kommer att äga rum inom ramen för MWC 2018. Vill du ta en närmare titt hittar du nedan galleriet med alla bilder.

Relaterade artiklar

Back to top button