Fortfarande många detaljer om Huawei P20: bra kameravård och mycket mer (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande många detaljer om Huawei P20: bra kameravård och mycket mer (foto)

Mycket lite saknas i den officiella presentationen av de nya smartphones Huawei och nya detaljer dyker upp på P20, en av enheterna som kommer att lanseras av det kinesiska företaget. Enligt vad som rapporterats av Winfutureförväntas nya Huawei P20 integrera en skärm 5,8 tums LCD med upplösning 1 080 x 2 240 pixlar med ett bildförhållande 18.7: 9.

Det är nu väl etablerat att det kommer att integrera hacksom vi redan har sett på P20 Lite, där kamera front, som kommer att användas för Ansiktsigenkänningoch sensorerna för ljusstyrka Och distans. Som vi ser på bilderna i Galleripå baksidan bör vi hitta Dubbel kamera Leica optimerad med teknik Summiluxmed sensorer från 20MP + 12MPvarav den första skulle vara svartvit. 20MP-sensorn bör också användas för att åstadkomma detta zoom medan i den andra stabilisatorn ska integreras optisk.

Tillsammans med den dubbla kameran bör vi också hitta en sensor Infraröd RGB och laser autofokus. Stöd för videor bör inte heller saknas 4K och superen slow motionsom vi redan har pratat om.

De SoC integrerad kommer, som redan allmänt förutsetts, att vara Kirin 970 med bearbetningsenhet förTILL (NPU), fyra ARM Cortex-A53-kärnor upp till 1,8 GHz och fyra andra ARM Cortex-A73-kärnor upp till 2,36 GHz. Dessutom, för modellen som marknadsförs i Europa, bör mängden RAM-minne uppgå till t.ex 4 GB med 128 GB internminne.

Istället verkar det som Inte kommer att integrera stöd microSD och den jack för hörlurar. På anslutningssidan bör vi hitta stöd USB 3.1 med funktion DisplayPorttack vare vilken den också kommer att kunna användas i skrivbordsläge från PC och snabbladdning Huawei SuperCharge från 4,5 A och 5 V. För att göra bilden komplett bör det finnas stöd a Gigabit WLAN dubbelband, NFC Och Bluetooth 4.2.

Angående priset matas de rykten som intygar det 679 € men som med alla andra detaljer är vi ännu inte helt säkra. Återigen förnyar vi förordnandet för att tillsammans följa den officiella presentationen och skingra alla tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button