Fortfarande ledtrådar om Ulefone Power 3: ansiktsigenkänning, 4 kameror och Oreo 8.1 (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande ledtrådar om Ulefone Power 3: ansiktsigenkänning, 4 kameror och Oreo 8.1 (video)

Det finns nya små ledtrådar om Ulefone Power 3, det kinesiska företagets nya smartphone som snart kommer ut på marknaden. Efter de första nyheterna som går tillbaka till några veckor sedan, har tillverkaren lämnat bekräftelser på utrustningen fotografiska sektorn och på några exklusiva funktioner på din enhet.

Förutom den redan aviserade gränslösa visningen i 18:9 format och på trummorna från ben 6 080 mAh med snabbladdning vet vi nu att nya Power 3 kommer att ha bra 4 kameror, delad lika på fram- och baksidan. Den huvudsakliga dual-cam kommer att ha sensorer från 16 + 5 MP och kommer att vara utrustad med Dual LED-blixt, medan vi på framsidan kommer att ha en kombo 13 + 5 MP som kommer att ge stora känslor till älskare av oskärpa effekten. Men det stannar inte där.

De två främre kamerorna kommer också att användas för det nya systemet Ansiktsigenkänning föreslagit av företaget, inspirerat av Apples Face ID men förmodligen mer likt det som sågs på OnePlus 5T. På bakkroppen finns också en fingeravtrycksläsaredärför blir det upp till användaren att välja vilken autentiseringsmetod som ska användas.

De borde bara saknas nu några dagar innan det officiella tillkännagivandet av denna nya Power 3, som Ulefone förväntas introducera den för mitten av december med det nya Android 8.1 Oreo-systemet redan ombord. Kommer det verkligen att bli så här? Kom tillbaka till vår sida om några veckor så kanske du får reda på det.

Relaterade artiklar

Back to top button