Fortfarande läckage för Meizu M15 Plus och M6S: här är de nya modellerna som kommer i mars 2018 (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande läckage för Meizu M15 Plus och M6S: här är de nya modellerna som kommer i mars 2018 (foton)

Under de senaste veckorna har mycket information redan kommit om de nya Meizu-enheterna 2018, de som borde ta namnen Meizu M15 Plus och M6S, och idag rykte leda oss till upptäckten av ytterligare data ang Datablad av de två smartphones.

Börjar med den minsta M6S, som skulle kunna lanseras under varumärke mBlåvi står inför en bra mellanklass gränslösmed en stor display i 18:9 inbäddad i kroppen som mäter 152 x 72,54 x 8,0 mm. Batteriet ska vara från 2930 mAhmedan processorn enligt rykten använder en Exynos 7872.

I läckorna har redan tre varianter av modellen med kod M712C, M712M och M712Q identifierats, avsedda för de tre största kinesiska operatörermen det är troligt att denna nya Meizu M6S kan komma i minst två minnesstörningar annorlunda.

Vi har redan sett några läckbilder av den nya M15 och vi vet att den kommer att ha riktig hårdvara övre delen av intervallet.

De nya bilderna som har dykt upp under de senaste timmarna gör inget annat än att bekräfta dessa förväntningar och bekräftar en av de grundläggande punkterna i denna modell: fysisk knapp på framsidanplacerad längst ner på skärmen.

Baksidan ska vara helt i metall och både den dubbel kamera huvudsakligen än plastledningarna för antennen, som följer de nedre och övre profilerna.

M15 Plus förväntas göra sin marknadsdebut senare mars 2018, troligen i sällskap med den tidigare nämnda M6S, även om det för närvarande inte finns någon säker information. Under de kommande veckorna kommer vi säkert att prata om dessa modeller igen, så fortsätt följa oss för att få veta mer i väntan på den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button