Fortfarande bekräftelser på Galaxy Note 9 S Pen: Bluetooth kommer att finnas där

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande bekräftelser på Galaxy Note 9 S Pen: Bluetooth kommer att finnas där

Nyheterna om den kommande Galaxy Note 9 fortsätter att anlända oavbrutet, och detsamma händer för informationen om dess tillbehör. Efter att ha snusat på nyheterna de senaste dagarna har vi idag en Bekräftelse viktigt när det gäller funktionerna hos den nya S Pen, som kan vara riktigt revolutionerande jämfört med tidigare.

En ny modell av “Stylus Penna“med kod EJ-PN960 den har certifierats av det amerikanska organet FCCsom angav att den här enheten har anslutningsstöd Bluetooth LE på 2,4 GHz. Om det är den nya S Pen råder det ingen tvekan om, eftersom modellnumret är mycket likt den internationella varianten av Note 9, den med kod SM-N960.

Därför verkar det som att den förnyade S Pen i det nya toppsortimentet från Samsung kommer att kunna integrera anslutningsmöjligheter Blåtand internt och hantera i kontroller smartphone, även om de officiella bekräftelserna från det koreanska företaget för närvarande saknas.

Vi kommer säkert att veta mer om det 9 augustinär Samsung kommer att klargöra eventuella tvivel genom att officiellt presentera både den nya Galaxy Note 9 och alla tillbehör som kan kopplas till den.

Förmodligen, bland dessa kommer det också att finnas den aldrig tidigare skådade S Pen med Bluetooth, som kan bli en överraskande huvudperson i hela händelsen.

Relaterade artiklar

Back to top button