Fortfarande bekräftelser på Galaxy A6 och A6 +: de bör anlända till Europa under de kommande månaderna

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande bekräftelser på Galaxy A6 och A6 +: de bör anlända till Europa under de kommande månaderna

De senaste veckorna har vi haft möjlighet att prata om två nya modeller av mellanklass under utveckling av Samsung, vad ska heta Galaxy A6 Och A6+. Idag finns det ny information om det, som tur är positivt för vår europeiska marknaden.

Enligt ryktena som nyligen har dykt upp vet vi att de nya smartphones A6-serien bör presenteras under de kommande månaderna och komma in Europa, Ryssland Och Mellanöstern. För närvarande är det inte säkert att ankomsten till den europeiska marknaden också motsvarar den officiella tillgängligheten förItalienmen att känna till situationen för resten av A-serien i vårt land kan vi vara ganska säkra.

Datumet för officiell presentation är fortfarande osäker, även om dess ankomst på marknaden väntas i slutet av året. För vilken oro prisvi förväntar oss att se liknande siffror som de andra modellerna i A 2018-serien, så det kommer att vara modeller medium räckvidd passar alla budgetar.

Relaterade artiklar

Back to top button