Fortfarande bekräftelser på “DeX Pad”, den nya dockan för skrivbordsläget för Galaxy S9

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande bekräftelser på “DeX Pad”, den nya dockan för skrivbordsläget för Galaxy S9

Den mycket efterlängtade Galaxy S9 förväntas göra sin debut härifrån till ett par månader och med honom borde också komma den nya DeX Pad, en ny modul att använda smartphonen i skrivbordsläge.

Den 29 december skickade Samsung in en registreringsbegäran för varumärke tillEuropeiska unionens kontor för immateriella rättigheter (EUIPO) som avser DeX Pad, nyheter som ger oss en mycket viktig bekräftelse både på existensen och på valören av detta tillbehör. Tydligen borde namnbytet också motsvara ett ändrat användningssätt, men än så länge är uppgifterna få.

Till skillnad från den tidigare Galaxy S8 DeX Station, kan denna nya Pad ha fler funktioner och bör tillåta dig att använda din smartphone-skärm som markören för den anslutna monitorn. Begäran om varumärkesregistrering anger endast att det är en “Desktop eXtension docka“, därför finns det inga specifika bekräftelser på denna punkt.

Som sagt i början borde den nya dockan vara presenteras tillsammans till nya Galaxy S9, med en marknadslansering som förväntas av de flesta optimister i slutet av februari. Vi kommer att se vilka innovationer som kommer att vara den här gadgeten av det koreanska företaget, vilket ytterligare kan revolutionera skrivbordsläget i dess toppsortiment.

Relaterade artiklar

Back to top button