Fortfarande bekräftelser för Huawei Mate 20 Pro: den böjda skärmen kan vara verklighet

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande bekräftelser för Huawei Mate 20 Pro: den böjda skärmen kan vara verklighet

Nya kommer bekräftelser på nästa Huawei Mate 20 Pro, där alla detaljer gradvis avslöjas. Redan under de föregående månaderna hade vi haft viktiga ledtrådar angående den nya displayen som används av Huawei för denna senaste topp i sortimentet, rykten som har förstärkts ytterligare av den senaste informationen.

Nyheterna från öst säger att Huawei kommer att använda en 6,9-tums OLED-skärm till sin Mate 20 Pro, men det speciella är att det ska vara en flexibel displaymed en lätt kurvatur på sidorna, enligt stilen “kant“från Samsung.

Tillverkningen av dessa paneler borde ha anförtrotts densamma Samsung, men bara delvis. Från nya rykten har man faktiskt upptäckt att en viss mängd skärmar även kommer att tillverkas av den kinesiska tillverkaren BOEäven specialiserad på paneler OLED flexibel.

Det är två starka bekräftelser, som borde garantera tillförlitligheten för de rykten som hittills kommit. Därför kommer den nya Mate 20 Pro verkligen att ha en böjd skärm? Vi kan inte vara säkra ännu, åtminstone för tillfället, men nyheterna är alla i en väl markerad riktning, så du kan fortsätta att tro att det är rätt.

Relaterade artiklar

Back to top button