Fortfarande bekräftelser för de tekniska egenskaperna hos Oppo R9 och R9 Plus (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fortfarande bekräftelser för de tekniska egenskaperna hos Oppo R9 och R9 Plus (foto)

Inte nöjd med specifikationerna som släppts av TENAA, Steve Hemmerstoffer, mer känd som @OnLeaksbestämde sig för att dela några bilder där tekniska funktioner från Oppo R9 Och R9 Plusinfoga det som verkar vara där i mitten försäljningsförpackningar av enheter.

För det mesta bekräftas det vi har sett hittills: uppåt R9 vi hittar en skärm 5,5″ full HD, SoC Qualcomm Snapdragon 6254 GB av Bagge64 GB av internminne expanderbar via microSD, Fram kamera 13 megapixel och bak- från 16 och batteri 2 850 mAh.

R9 Plus kommer att skilja sig åt för storlek av skärmen, från 6 “(men med identisk upplösning), för ytterligare ett tillgängligt klipp av internminne (128 GB), för den främre kameran (också 16 megapixel) och för det lite större batteriet (4 120 mAh ).

LÄS ÄVEN: De möjliga priserna för Oppo R9 och R9 Plus kunde ha varit bättre

De enda skillnaderkort sagt, de gäller internminnemen uppenbarligen vad som är av intresse att intyga TENAA är de övergripande egenskaperna, och därför räcker endast en modell (även den grundläggande) för att utföra i testa.

Vi ses nästa vecka (förmodligen), när Opo kommer officiellt att meddela R9 Och R9 Plus.

Relaterade artiklar

Back to top button