Första versionen av Xperia Z1S: den internationella versionen av Z1f (Xperia Z1 mini) eller bara en Z1 för T-Mobile?

Note: We hope you enjoy reading this article: Första versionen av Xperia Z1S: den internationella versionen av Z1f (Xperia Z1 mini) eller bara en Z1 för T-Mobile?

@evleaks för några timmar sedan kastade han en annan egen rendering in i striden och märkte den som “Xperia Z1S, 2013“och därmed antyda att det kommer att finnas en modell som finns i butikshyllorna inom kort. Poängen är att förstå väl vilken modell det är, och var den faktiskt kommer att finnas till försäljning.

Förhoppningarna är att det var den internationella versionen av Z1f, eller den lilla 4,3” som nyligen introducerades i Japan, som vi länge har kallat Xperia Z1 mini. Men det kanske inte är så att stressa för mycket.

Placeringen av den främre kameran och ljuduttaget i denna Z1S skiljer sig både från den av Xperia Z1 det av Z1fmen de sammanfaller mer (åtminstone ljudutgången, eftersom den främre kameran inte är synlig) med renderingen av Xperia Z1 för den amerikanska operatören T-Mobileläckte för ungefär tio dagar sedan tack vare det vanliga @evleaks.

Bara det faktum att källan är densamma och det internationell tillgänglighet av Xperia Z1f förväntas inte i årfå oss att inte fira för mycket publiceringen av renderingen på sidan, uppenbarligen glada om Sony bestämde sig för att göra oss en julklapp genom att ta med sin lilla topp i sortimentet utomlands.

Det som är säkert är att även om @evleaksförutom att uppmärksamma sig själv, hade tillhandahållit ytterligare teknisk detalj, nu skulle vi inte vara här för att ifrågasätta oss själva om det.

Tolkningarna är fortfarande alla öppna, och du är fri att säga din mening i kommentarerna, men bara för att inte lämna dig helt torr publicerar vi också ett par praktiska videor av den japanska (för nu) Xperia Z1f.

Relaterade artiklar

Back to top button