Första uppdateringsdatum och villkor –

Microsoft har inte släppt nya insiderversioner av Windows på flera veckor. Detta beror på att efter att ha testat de senaste interna ändringarna i ” Soldalen ”Företaget ville uteslutande internt testa alla gränssnittsförändringar så att nyheterna kunde hållas hemliga. Även om det tyvärr inte var fallet, eftersom vi har gjort det två veckor med intern ISO vilket gör att vi kan testa detta operativsystem.

Nu när Windows 11 är officiellt Microsoft har meddelat att de kommer att återgå till insiderversioner av sitt operativsystem för att fortsätta utvecklingen. Naturligtvis finns det några förändringar att ta hänsyn till.

Hur det nya Windows 11 Insider-programmet kommer att se ut

Hårdvaran har förändrats mycket under de senaste 6 åren sedan Windows 10 kom till våra datorer. Av denna anledning har Microsofts nya operativsystem ändrat minimikrav och rekommenderade krav … Och denna förändring kommer att påverka Insider-användare från första stund, för beroende på hårdvaran kan vi ha Windows 11 ändå.

Windows 11 Hardware Insider

Om vi ​​träffar alla Installationskrav för Windows 11 (inklusive TMP 2.0 och Secure Boot) initialt behöver vi inte göra någonting. Dev- och betakanalanvändare går direkt till den nya Insider-kanalen för att ladda ner och installera den här nya versionen sömlöst. Användare under Release Preview kommer att se Windows 11 som en valfri uppdatering och måste ladda ner den manuellt för att testa den.

Om vi ​​inte uppfyller alla krav, men vi uppfyller minimikraven, förändras allt. Användare inuti Utvecklarkanal kommer att väljas för att installera Windows 11-enheter, men med en varning om att problem kan uppstå under installation och användning som kan försämra prestandan eller göra vissa funktioner otillgängliga. Användare på Kanal “Beta” kommer att flyttas direkt till Release Preview-kanalen, även om de kommer att ha möjlighet att återgå till Dev- och Beta-kanalerna när som helst. Slutligen kommer användare av Release Preview-kanal inte att ha en insiderversion av Windows 11.

Slutligen, om vi inte följer det, kan Dev Channel-användare ha en mycket begränsad erfarenhet av Windows 11, men inget mer. Beta- och RP-kanalanvändare kommer inte att få några builds.

När det första Insiderbygget dyker upp

Efter att Microsoft var i konkurs är insiderversioner av operativsystemet på väg att dyka upp igen. Dev Channel-användare kommer att börja ta emot de första versionerna av Windows 11, säger företaget. Börjar nästa vecka … Och nya kollektioner, som tidigare, kommer varje vecka. Dessutom vill Microsoft efter sommaren ha en mer eller mindre stabil version redo för att ge det nya Windows 11 till alla beta-användare.

Vi påminner dig om det Microsoft vill lansera Windows 11 före årets slut så han kan inte förlänga insidertesterna för länge. Du måste felsöka ditt operativsystem helt på nolltid.

Relaterade artiklar

Back to top button