Första riktiga bilder av Siswoo R9 Darkmoon, den kinesiska e-bläcksmarttelefonen inspirerad av Yotaphone

Note: We hope you enjoy reading this article: Första riktiga bilder av Siswoo R9 Darkmoon, den kinesiska e-bläcksmarttelefonen inspirerad av Yotaphone

Yota var det första företaget som verkligen satsade på dual-screen, alltså på en klassisk skärm och en tvåa på baksidan med e-ink-teknik. Nu siktar även några kinesiska företag på oss, med Siswoo R9 Darkmoon i huvudet, vilket vi idag ser på de första riktiga bilderna.

När det gäller funktioner vi kommer att ha en 5″ full HD-huvudskärm framför, 4,7″ 960 x 540 e-bläck bakom, octa-core CPU, 3 000 mAh batteri, 3 GB RAM, 13 och 5 megapixel kameror, LTE, NFC, trådlös laddning och Android 5.0 Lollipop.

LÄS ÄVEN: YotaPhone 2 recension

Smarttelefonen hade redan annonserats för några månader sedan med en video men det var en rendering, inte en riktiga fotografier av telefonen, och tyvärr måste vi säga att skillnaden mellan de två känns så mycket att de verkar som två olika produkter. Ta en titt på bilderna nedan och sedan även på presentationsvideon: det kommer inte att vara svårt att se någon skillnad.

Relaterade artiklar

Back to top button