Första recensioner från Sony PlayStation 5 – konsolen är enorm och tyst

Sony presenterade PlayStation 5 live för att välja japanska publikationer och bloggare. De första publikationerna och videorna har redan dykt upp på webben.

Playstation 5

Kyl

Resource 4gamer publicerade bilder av PS5 i vertikala och horisontella positioner, vilket visar hur spelkonsolen fungerar i båda positionerna. Reportrar noterade att när de spelade Godfall, hörde de inte kylaren och kände inte värmen från PlayStation 5. Samtidigt var rummet cirka 30 grader Celsius.

En av 4gamers bilder visar en mystisk silverlås som är dold längst upp till höger på PS5. Enligt tillverkaren kommer PS5-användare att kunna utöka konsolens lagring med vanliga SSD-enheter. Kanske tack vare denna mest mystiska spärr kommer det att vara möjligt att få tillgång till insidan av spelkonsolen.

Mått (redigera)

Dengeki Online hjälpte till att uppskatta dimensionerna på den nya PlayStation 5 genom att publicera en bild av konsolen som sitter bredvid en stor TV. Tillsammans med själva konsolen har japanska publikationer och YouTubers gett en bättre titt på den nya DualSense-styrenheten.

Publicerade bilder visar den nya kontrollerdesignen med ny haptisk återkopplingsteknik, liksom adaptiva utlösare med variabelt motstånd under spelet.

Tyvärr innehöll ingen av de publicerade bilderna eller videoklippen PlayStation 5-kontrollpanelen eller UI-komponenterna. Ändå är det mer än en månad från PS5: s officiella debut (12 november), så det finns gott om tid för Sony att avslöja mycket mer om sin nästa generations konsol.

Relaterade artiklar

Back to top button