Första problemen för Pixel 7 och 7 Pro: Play System-uppdateringen installeras inte

Låt oss gå tillbaka till att prata om den nya toppen av Google-sortimentet, Pixel 7 och Pixel 7 Pro som vi har börjat känna till. Under de senaste timmarna har några nyfikna detaljer dykt upp om de nya Google-enheterna.

Telegramkanalerbjudanden

Faktum är att enligt flera rapporter läckt online, kommer från ägare av Pixel 7 och Pixel 7 Pro, de har problem med att installera uppdateringar för Play System.

Som du kan se av bilderna du hittar i galleri nedanGoogle-enheter meddelar användarna om en uppdatering av Play System utestående. När du försöker initiera eller tvinga fram en sådan uppdatering får du felmeddelande angående misslyckande att installera.

Uppdateringen i fråga har liten vikt och av ändringsloggen förstår vi att den bör uppdateras säkerhetsföreskrifter Och öka stabiliteten. Så det är verkligen inte en särskilt viktig uppdatering, även om felmeddelandet om installationen förblir irriterande.

Vi påminner dig om att uppdateringarna av Play System involverar olika Google-tjänster som framför allt är relaterade till Google-apphantering. Jag är inte från att förvirra med Android-systemuppdateringar.

Just nu det är inte klart vad som hindrar för att Pixel 7 ska installera den senaste Play System-uppdateringen, inte ens en omstart av enheter verkar lösa problemet. Vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi vet mer från Google.

Relaterade artiklar

Back to top button