Första nyheten om Samsung Galaxy J7 Duo: display och utseende övertygar inte, specifikationerna ja (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Första nyheten om Samsung Galaxy J7 Duo: display och utseende övertygar inte, specifikationerna ja (foto)

Galaxy J7 Duo kan vara namnet på Samsungs nästa low-end smartphone. Faktum är att ett stulet skott precis har läckt ut som visar en informationsaffisch som tillskrivs enheten i fråga. På bilden kan du se en framställa framsidan av enheten, tillsammans med en serie av specifikationer nästan komplett.

Estetiskt visar Galaxy J7 Duo sig som en smartphone av en tidigare generation. Växla skärmen från 5,5 tum 16:9 – visserligen, för vissa ett avsevärt särskiljande element – men optimeringen av de övre och nedre ramarna gör att den uppfattas som en verkligt daterad modell. Detta innebär dock närvaron av fysisk knapp på framsidan – troligen med inbyggd fingeravtrycksläsare – tillsammans med mjuka detaljer utanför skärmen. Ett annat element som fortfarande uppskattas av många.

Specifikationerna istället, skärmupplösning Endast HD åt sidan verkar de övertygande. De chip integrerad är en 1,6 GHz octa core (kanskeExynos 7870), tillsammans med 4 GB RAM Och 32 GB internminne (kan utökas upp till 256 GB).

Utmärkt – på papper och för prisklassen – även den fotografiska sektorn, tack vare den dubbla bakre sensorn (13 + 5 megapixlar) f / 1,9 och en främre kamera från 8 megapixlar, alltid f / 1,9. De stänger ett batteri från 3 000 mAh, USB Typ C och Android Oreo. En märklig blandning mellan dåtid och nutid, som dock skulle kunna bli en vinnare. Väntar på att få veta pris och tillgänglighet.

Relaterade artiklar

Back to top button