Första ledtrådarna om den förnyade designen av Sonys smartphones? Och en möjlig bekräftelse på presentationen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Första ledtrådarna om den förnyade designen av Sonys smartphones? Och en möjlig bekräftelse på presentationen (foto)

Det är fortfarande oklart om Sony kommer att anamma det nya eller inte 18:9 format för sitt utbud av smartphones 2018 – åtminstone high-end – det som istället nästan bekräftas är att efter så många år den ikoniska designen Omnibalans kommer att skickas till vinden till förmån för förnyade estetiska linjer. Hur dessa nyheter kommer att förverkligas och när vi kommer att kunna röra dem vet vi fortfarande inte, men kanske har några svar redan dykt upp på nätet. Särskilt från Instagram.

Faktum är att den officiella profilen för Sony Xperia Marocko – så definieras det i sin beskrivning – har nyligen publicerat en bild som porträtterar de som de ser ut som tre mockupsom kännetecknas av vissa aspekter allmänning och lite annorlunda. De har en gemensam ram ganska högre optimeradpå vilken det finns ett utrymme serie cirkulära hål – som skulle kunna inrymma en främre högtalare (eller sensorer, eller båda) – och rundade hörnsom redan sett på LG och Samsung smartphones.

Å andra sidan profilsom är rundad och slingrande i modellen i förgrunden, avgjort fyrkantig i tredje i bakgrunden och på ett medelväg i andra, mellan de två andra.

Det är inte klart vad detta kan representera följd av formulär, om en tillverkningsprocess från en grövre form till en mer raffinerad eller något annat. Rulla i märka bifogat till bilderna finns det inga ledtrådar om det, men en stöter på # mwc2018. Hur bekräftad också från en kommentar, Barcelona-mässan som kommer att äga rum i februari kan vara denrätt tillfälle för att avslöja de kommande nyheterna.

Notera också en nyfikenheteller närvaron av märka Galaxy S9, användes förmodligen mer för att locka fler visningar, än av mer betydande skäl. Om dessa silhuetter verkligen representerade en bas för den förnyade designen av Sonys smartphones, vad skulle du tycka?

Relaterade artiklar

Back to top button