Första läckan av Mi Note 11 med kamera och zoomfunktioner –

Xiaomi har fokuserat på kameror med lanseringen av Mi Note 10, en smartphone som fokuserar på fotografering, även om den valde en mer begränsad processor för prestanda. Något som kommer att upprepa sig igen enligt de senaste läckorna, som pekar mot Mi Note 11 med ännu bättre förstoring än de 50 förstoringarna som fanns i föregående generation.

Denna smartphone har upptäckts i olika certifieringar med namnet Xiaomi Mi CC10 samt Mi CC10 Pro, som i Europa motsvarar Mina anteckningar 11 och Mi Notes 11 Pro Men det viktigaste i kameror, där resultaten kommer att förbättras med zoom som kommer att konkurrera med långdistanszoom som vi ser i Samsung Galaxy S20 Ultra eller Oppo Find X2 Pro.

108 MP kamera med 120x zoom

Efter att ha tittat på Xiaomi Mi 10 Youth Edition med 100x zoom för bara några dagar sedan är det inget konstigt med att tänka på en lite högre zoom för en smartphone som kommer att säljas i många andra länder. Hittills har läckor släppt den med kodnamnet “Xiaomi Cas”, som är förkortningen för vetenskap och teknik. Annonsbilden släpptes genom den ryska portalen där vi kan se Huvudegenskaper hos kameror framtida Mi Note 11.

Presentationen av den tidigare generationen ägde rum i juli förra året, vilket kan sammanfalla igen för att ge plats åt denna version. En kamera som inte bara kommer att integrera 108 megapixlar eller 120 digital zoom skulle också välja 12x optisk zoom med samma periskopmekanism som vi ser i Xiaomi Mi 10 Youth Edition.

Andra läckor av Mi Note 11-funktioner

Som vi vet fokuserar inte Xiaomis Mi Note-sortiment på alla komponenter, och hur kan vi förvänta oss det Mina anteckningar 11 skulle välja en processor som kan flytta allt, men inte den mest kraftfulla. Det har meddelats att det kommer att bli Snapdragon 775G, ett steg upp från vad vi såg i Mi Note 10. Dessutom förväntas det integrera NFC såväl som 5G-anslutning, enligt planen att inkluderas i de flesta av de nya Xiaomi-modeller. stigande. ,

Vi måste fortfarande vänta på att se den i aktion och kontrollera prestandan hos kamerorna, och äntligen ta reda på vilken uppdateringsfrekvens den kommer med, eller hög laddningskapacitet, bland andra funktioner som kommer att vara nyckeln till att förbättra resultaten. Mi Note 10 och Mi Note 10 Pro, om de är baserade på läckor och namnen vi känner, vi ser också Mi Note 11 Pro med den bästa processorn.

Källa> Xiaomishka

Relaterade artiklar

Back to top button