Första intressanta bekräftelser för UMIDIGI Z2: en topp i “top notch”-sortimentet (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Första intressanta bekräftelser för UMIDIGI Z2: en topp i “top notch”-sortimentet (foto)

Affischbilden som läckte ut för några dagar sedan visade nästa topp i sortimentet FUKTIG tydligt utrustad med en skärm gränslös med en dubbel kamera inrymt i en hack som den aviPhone X. Nu har den kinesiska tillverkaren väckt det allmänna intresset ännu mer med en kryptisk tweet från sitt officiella konto.

Faktum är att UMIDIGI visade de första bilderna av sin nästa smartphone där de säger att den kommer att vara “mycket mer intressant än man kan förvänta sig”, medan de visade renderingarna har förklarats “inte helt korrekta”.

Om det yttre utseendet faktiskt skulle kunna vara det som visas hänger uppmärksamheten på de tekniska egenskaperna, ganska intressant för det lilla vi vet säkert. Hittills gäller de bekräftade specifikationerna framför allt videosektorn och talar om en skärm från 6,2″ Full HD + (1 080 x 2 246 pixlar), 4 kameror (dubbel främre horisontell och dubbel bakre vertikal), batteri från ben 7 000 mAh och NFC. Vad säger du, räcker det för att få din uppmärksamhet?

Relaterade artiklar

Back to top button