Första hypotetiska renderingen av HTC One (M8) Prime bakre kameror (uppdaterad)

förbereder en uppföljare till HTC One (M8)som vi i år hittills har angett med suffixet främsta. Namnet är faktiskt allt annat än definitivt, och det är inte uteslutet att denna modell kan komma som en enkel efterföljare till HTC One Max, kanske med en hypotetisk HTC One Max 2.

Bortsett från namnet, den på sidan (klicka för att förstora) bör vara den första bilden av den här enheten, om än mycket partiell.

LÄS ÄVEN HTC One (M8) Prime: tekniska egenskaper

Vi ser därför representerade vad som är två kameror baksidan av smarttelefonen, med dubbel LED-blixt.

Hittills har det talats om en sensor a Ultrapixel 5 megapixel kameraöverträffad av en mer vanlig, med 18 megapixlar, som används för beräkning av skärpedjupet, som på HTC One (M8).

Vi är uppriktigt lite skeptiska till det, med tanke på att vi på M8 har en konfiguration med 4 ultrapixel-megapixel och 2 megapixel för djupsensorn: 18 megapixlar är i själva verket ett mycket högt värde, lämpligt för en traditionell kamera, och inte för att en “tillbehörssensor”.

Bortom tekniska funktionerden design den verkar lite mer tillplattad och spelade mer på färgkontraster, vilket förstärkte huvudoptiken, även i formerna. Materialet som används då är inte nödvändigtvis det klassiska aluminiumet, utan kanske en “ovanlig” legering.

Men vi befinner oss i överflöd på “skvaller”-fältet, så innan vi börjar med överdrivna överväganden baserade på enbart hypoteser, kommer vi att vänta på lite mer konkret data.

Uppdatering: @evleaks har nu släppt en fullständig 360-graders rendering, som vi visar nedan:

Relaterade artiklar

Back to top button