Första Google Pixel-bilden med nya navigeringsfält och cirkulära ikoner, men färgnamnen är roliga

Note: We hope you enjoy reading this article: Första Google Pixel-bilden med nya navigeringsfält och cirkulära ikoner, men färgnamnen är roliga

Här är den i all ära: Google Pixel (Pixel XL borde vara ungefär likadan men större), den första smartphonen med Googles G (det kommer att finnas på baksidan, tro mig), förevigad i vad som ser ut som ett pålitligt tryck rendera, artighet av det vanliga @evleaks.

Från bilden kan vi se cirkulära ikonersom åtminstone för Google-apparna kommer att hålla oss sällskap, och nytt navigeringsfält med omdesignad hemknapp, också redan läckt tidigare, också mer cirkulär än tidigare.

Det finns inga nyheter på den tekniska fronten, men från David Ruddock från Android Police information kommer om färgerna som smartphones kommer att säljas i: mycket silver, ganska svart Och riktigt blå. Google gillar att skoja, även med färgnamn. Så ta bort adjektiven så har du det silver, svart och blått, som är just de färger som Pixel och Pixel XL kommer att finnas tillgängliga med. För att förstå exakt hur “intensiv” var och en av dessa kommer att vara, måste vi bara vänta på händelsen den 4 oktober, som nu kommer närmare och närmare.

Relaterade artiklar

Back to top button