Första bilden, med vissa specifikationer, för Xiaomi Redmi Note 4X (uppdaterad: certifiering)

Note: We hope you enjoy reading this article: Första bilden, med vissa specifikationer, för Xiaomi Redmi Note 4X (uppdaterad: certifiering)

Det lönar sig inte för den utmärkta Redmi Note 4 (bilden ovan), en phablet som sticker ut för autonomikvaliteten på visa och det vanliga förhållandet mellan kvalitet och pris, Xiaomi skulle arbeta på sin X-variant, eller Redmi Note 4X.

Bilden nedan bör vara den första med smarttelefonen porträtterad i kött och blod, även om möjligheten för en förfalskning alltid finns kvar, men det måste sägas att specifikationerna som visas sammanfaller med tidigare rykten i detta avseende.

Faktum är att vi pratar om SoC Snapdragon 653, 4 GB RAM Och 64 GB internminne, som du kan se. Ombord finns också MIUI 8, baserad på Android 6.0.1 Marshmallow. Det skulle därför vara en bra uppgradering, jämfört med Helio X20 med 3 GB RAM som finns på Redmi Note 4, och fortfarande är den tekniska bilden inte komplett, så det kan finnas andra nyheter.

Uppdaterad: Xiaomi Redmi 4X verkar ha blivit certifierad i Kina, där den endast visas som en variant vad gäller RAM och internminne av Redmi Note 4, som den skulle dela alla andra specifikationer med, inklusive MediaTek CPU.

Möjligheten till ytterligare varianter eller en ofullständig certifiering förblir öppen, eftersom det bara verkar vara en uppdatering av den för den tidigare modellen, och inte en helt ny.

Relaterade artiklar

Back to top button