Första bilden för HTC Ocean Obs: skärmen upptar mer än 90 % av fronten!

Note: We hope you enjoy reading this article: Första bilden för HTC Ocean Obs: skärmen upptar mer än 90 % av fronten!

Mycket har sagts om det nya HTC Ocean Note, även känd som HTC U Ultra, men hittills hade lite setts, faktiskt ingenting. Äntligen dyker en första upp på nätet stulen foto och även om bildkvaliteten verkligen inte är den bästa, verkar de första ledtrådarna mycket lovande.

Tack vare a tweeta av läckaren Slashleakskan vi börja få en uppfattning om vilka former av phablet av det taiwanesiska huset. Bilden ser ut som ett riktigt foto av enheten, förmodligen inlagd i en dummy-låda, där du kan se att visa upptar ett mycket stort område, förmodligen bortom 90% av frontenmed nästan obefintliga sidobågar.

där Fram kamera är placerad i ett hörn av den övre delen, en lösning som liknar det som sågs på LG V10 och V20. Det är oklart om skärmremsan bredvid kameran är en andra extra display fristående eller en del av den normala displayen.

De är inte närvarande fysiska knapparså användningen av a är trolig ultraljuds fingeravtryckssensorintegrerad direkt under skärmytan.

En annan intressant egenskap är att öronkapsel i den övre delen, som är av klassisk typ. Det blir därför ingen lösning på Xiaomi Mi MIX, som istället använder benledning och inte har någon öronkapsel. Förmodligen dikterades detta val av de inte så positiva recensionerna av denna teknik, fortfarande omogna för en storskalig spridning.

I övrigt antyder renderingen bara några andra detaljer, som t.ex rundade hörn och det minskad tjocklek. Vid det här laget hoppas vi att bilden verkligen stämmer överens med HTC:s enhet, men vi kommer förmodligen att kunna få reda på det först den 12 januari, dagen då det kommer att vara meddelat officiellt från företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button