Försök att vinna en resa till London för Honor 10-presentationen, men bara om du redan bor i Storbritannien

Note: We hope you enjoy reading this article: Försök att vinna en resa till London för Honor 10-presentationen, men bara om du redan bor i Storbritannien

Som ni väl vet lanserades Honor 10 officiellt i Kina och kommer officiellt att presenteras på den europeiska marknaden den 15 maj i London. För tillfället har XDA tecknat ett samarbete med det kinesiska företaget för att ringa en konkurrens det är på gång 5 biljetter att följa evenemanget live.

Det som förmodligen inte får dig att le är villkor för deltagande: för att tävla är det nödvändigt att fylla i formuläret genom att gå till denna adress och vara invånare i Storbritannien. Insatsen för varje vinnare består av en biljett erbjuds till evenemanget e £60 som ersättning för resekostnader.

Så vi vill tillägga att du inte bara måste bo i Storbritannien utan också relativt nära London. Om du uppfyller villkoren, prova det och lycka till. Vi ger dig i alla fall en tid för att virtuellt följa den officiella presentationen tack vare våra uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button