Försäljningspaketet Xiaomi Mi A3 tar hand om att bekräfta specifikationerna: besvikelse eller bra möjlighet? (Foto)

Xiaomi Mi A3 tar stora steg mot det officiella tillkännagivandet och att bekräfta att det är ett rik ny läcka, som följer upptrappningen av information som läckt ut endast under det senaste dygnet. I själva verket om framställa och rykten om specifikationerna, nu en sammanställning av skott som visar officiellt försäljningspaket av den nya Android One signerad av Xiaomi. Och tyvärr eller lyckligtvis finns det bekräftelser på specifikationer.

Tyvärr om du förväntade dig ett tydligt steg framåt jämfört med föregångaren Mi A2, eftersom det nu verkar säkert att chip att animera Mi A3 blir det Snapdragon 665, samma som Xiaomi CC9e, eller den modell som den nya smarttelefonen kommer att baseras på. I själva verket tar han design allmänt, den trippel bakre kamera med huvudsensor från ben 48 megapixlar och det utmärkta batteriet från 4,030 mAh. Tvivlar fortfarande på skärmen, som säkert kommer att vara inom teknik AMOLED, men det borde skryta med en upplösning full HD +, till skillnad från CC9e som stannar vid HD +.

LÄS OCH: Amazon Prime Day 2019 börjar snart: följ det med oss

För vissa kan det därför vara ett missat tillfälle, med tanke på att det också fanns CC9 tillgängligt för Xiaomi, som istället kan räkna med den mest presterande Snapdragon 710. Inte alla dåliga kan komma att skada, för en mer konservativ metod för tekniska specifikationer kan göra det möjligt för den kinesiska tillverkaren att lansera Mi A3 på en särskilt aggressivt försäljningspris, till glädje för älskare av valuta för pengarna. Och då skulle det fortfarande vara Mi A3 Lite pågående, av vilket ingenting ännu är känt, men att det inte är säkert att det bara kommer att förbli en chimera. Glad eller besviken?

Källa: GSM Arena

Relaterade artiklar

Back to top button