Försäljningen av LG G6 kommer att starta i april, men tidigare än för Galaxy S8

Note: We hope you enjoy reading this article: Försäljningen av LG G6 kommer att starta i april, men tidigare än för Galaxy S8

Vi har vetat detta ett tag nu: LG G6 kommer att presenteras officiellt den 26 februari, under ett dedikerat evenemang under MWC i Barcelona. Utöver detta vet vi också vilka dess former kommer att vara, dess tekniska egenskaper, möjliga varianter och mjukvarugodbitar. Så, vad mer saknas i överklagandet? En grundläggande sak saknas: försäljningsstartdatum!

Lyckligtvis är hemligheterna i teknikvärlden verkligen mycket svåra att behålla, och även denna data har redan läckt ut i förväg. Det kommer att finnas där 7 april den officiella dagen förstart av marknadsföring av det nya toppsortimentet för det koreanska företaget.

Det innebär att nya G6 kommer ut på marknaden två veckor tidigare än konkurrenten Samsung Galaxy S8, vars försäljning kommer att börja först på 21 apriloch detta är verkligen ingen slump.

Med denna lilla tidsfördelLG-chefer hoppas kunna uppnå bättre resultat än föregående generation, och även några dagar för tidigt kan göra skillnad.

Vi får se om det räcker att slå Samsungs landsmän i tid för att få folk att glömma liten prestandagap mellan de två nya koreanska flaggskeppen, med tanke på att nya Galaxy S8 kommer att ha en processor som säkerligen är kraftfullare än den LG-märkta rivalen.

Relaterade artiklar

Back to top button